LOADING

SEO Usluge Optimizacije koje mi vrsimo su sledece:

SEO Optimizacija:


On Site Optimizacija
:

Pod on site optimizacijom podrazumijevamo optimizaciju slika, stranica, linkova na socijalnim medijima i ostalih on site tagova koji su neophodni za bolje pozicioniranje vašeg sajta ili web stranice. On site je ukratko optimizacija na samom sajtu i predstavlja jedan od najbitnijih elemenata SEO optimizacije.

Off Site Optimizacija:

Off sajt optimizacija ili optimizacija koja se radi izvan vašeg sajta, podrazumijeva sve ono što može da predstavi vaš online posao u dobrom ili lošem svijetlu, počevši od backlinkova (linkova ka vama), komentara, recenzija na vaše usluge, proizvode, google mape itd..

Izrada Backlinkova

Iako su se desile mnoge promjene kada je SEO u pitanju, i dalje se dešavaju, kao i u izgradnji backlinkova, oni su i dalje jedan od važećih faktora za bolje pozicioniranje na pretraživačima.

“Backlink je u sustini link koji linkuje ka vama, tj. sajt A linkuje ka vama, ako je sajt A poznat i siguran sajt, vi ćete imati koristi od tog backlinka, ako je sajt A pun spama i nepovjerljiv je po pitanju kradje informacija, to ugrožava vašu poziciju na Googlu.”

 

Optimizacija Sadržaja

Svaki sajt, stranica ili online portal ima na sebi određeni sadržaj, bez tog istog sadržaja naše online poslovanje ne bi bilo isto. SEO isto tako podrazumijeva optimizaciju ključnih riječi unutar samog sadržaja kako bi pretraživači znali konkretnu tematiku vašeg sajta.
Sadržaj mora biti kratak i jasan, konkretno definišući šta vi radite i kako to radite. Sličcan primjer možete vidjeti i ovdje na našoj stranici za SEO optimizaciju, gdje vam u kratkim i jasnim crtama pišemo ono što vas zanima.

 

Optimizacija E-commerce Radnje/Online Shop-a

Shvatamo da sajtovi koji se konkretno bave prodajom, najviše i zahtijevaju SEO Optimizaciju svog online shop-a. Zato smo mi tu da vam pomognemo oko optimizacije bilo kakve vrste online radnje, bila ona Magento, WordPress, Joomla, Drupal, Shopify, SEO usluge koje mi radimo će vam zagarantovano pomoći u prodaji. U ovoj usluzi se najviše obraća pažnja na istraživanje ključnih riječi i onih koje bi mogle donijeti najveći profit.
Hvala na ukazanom vremenu.